Karácsonyi meglepetés

Egyre többen gondoljuk azt, hogy Karácsonykor nem csupán tárgyakat ajándékoznánk szeretteinknek, hanem sokkal inkább értékes, minőségi időt, élményeket. Olyan élményeket, amik emlékezetesek maradnak hosszan, amiből töltődni lehet, ami heteken-hónapokon át a lelkében maradhat annak, akit megajándékoztunk vele.
Jellemzően az évnek ez az időszaka az, amikor a legnagyobb igény mutatkozik ajándékutalványra, ezért évek óta mindig ilyenkor tervezek új utalványokat. Örömmel mutatom be az idei választékot!

Kétféle utalvány közül választhattok, ha polinéz masszázst szeretnétek valakinek ajándékozni. Van egy lágyabb, nőiesebb változat, amin egy csodálatos plumeria, azaz hawaii rózsa van:
polinez-viragos-2016
És van egy erőteljesebb, talán férfiasabb változat, amin pedig az óceán egy lenyűgöző hulláma látható:
polinez-ocean-2016
Uolsónak pedig a várandósoknak szóló utalványomat mutatom be:
polinez-varandos-2016

Mind a három féle utalvány 90 perces polinéz vagy várandós masszázsra váltható be nálam, és 2017. április végéig használható fel. Az ára 12.000 Ft/db.
Az alábbi űrlap segítségével tudtok rendelni. Személyesen is átvehetőek az utalványok, de  postázom is természetesen, amennyiben azt kéred. A megadott elérhetőségeken felveszem veled a kapcsolatot!

Hallgatlak, mondd nyugodtan!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s