Bemutatkozás

Táncolj, míg táncossá nem válsz,
Ezután táncolj, míg eggyé nem válsz a tánccal,
Végül csak a tánc marad.

Baksa Annának hívnak, 1971-ben születtem Budapesten, jelenleg is a fővárosban, Kispesten élek négy kamasz, illetve fiatal felnőtt gyerekemmel. Eredeti szakmám építésztechnikus, 1997-ben pedig bankszakmai diplomát szereztem. Tanultam fazekasságot és homeopátiát (alaptanfolyam), foglalkoztam üvegfestéssel és selyemfestéssel. Szültem kórházban, elidegenítve a tulajdon testemtől és szültem otthon, átélve a szülés misztériumát, megtapasztalva a testemben lakó ősi, női erőt. Két évtizede foglalkozom önismerettel, kutatom gyerekkori sérüléseimet, felnőttkori működésemet, reakcióimat: részt vettem önismereti csoportokon, családállításokon, transzlégzéseken, pszichodráma és bodywork csoporton. Mindez rengeteget segített, de az áttörést az a pillanat hozta el, amikor életem első Ma-uri masszázsát kaptam egy kedves barátnőmtől. Hihetetlen erővel ragadott magával a zene ritmusa, az elképesztően finom érintés, és a rám szakadó képek, hangulatok, érzések kavalkádja. Addig blokkolt kreativitást szabadított fel bennem, és régóta ki nem szakadó sírástól könnyebbültem meg. Fantasztikus élmény volt! Még 2 évnek kellett eltelnie ahhoz, hogy a gyermekeim mellől el tudjak indulni a masszázsok világába vezető utamon.
2007-ben végeztem el a Ma-uri masszázs 1-3-as szintjét Witold Kucharczyk, Pál Tamás és Győrffy Zoltán közös tanfolyamán, a következő év tavaszán a 4-es szintet Witold Kuchaczyknál, majd 2009-ben az öngyógyító és a klinikai szintet Hemi és Katja Fox kurzusán, Horosz Réka közreműködésével. A csodák sokszor fárasztó, hol fájdalmas, hol örömteli, de mindig előrevivő birodalmában találtam magam. Megváltozott az életem, mert elkezdtem megváltoztatni. Megtanultam a jelenben lenni, örömmel és szeretettel végezni tevékenységeimet, fókuszált, figyelmteli jelenléttel kísérni a klienseimet, és ezáltal részt venni mások lelki és testi egészségének elősegítésében.
2009-ben vettem részt Witold Kucharczyk Kahi Loa tanfolyamán, ahol tovább mélyíthettem a gyógyító érintésbe vetett hitemet.
2010 nyarán pedig Hawaii-on Aunty Maile csodálatos Lomi Lomi tanításában részesülhettem és szintén ebben az évben sajátítottam el a polinéz alapokon nyugvó várandós masszázst is.
Az elsajátított masszázstechnikák egy, az addiginál sokkal mélyebb megértéssel lettek azóta átitatva: ma már biztosan tudom azt, amit hosszan csak a zsigereimben éreztem, hogy a Polinéz masszázsnak erős terápiás hatása is lehet. A gyöngéd, de erős érintésekkel és az érzelmileg megtartó, tiszteletteli jelenléttel hozzá tudom segíteni a klienseimet ahhoz, hogy regresszív terápiaként használják a szimbiotikus hiányaik töltésére. 2017 tavaszán indítottam el az első olyan képzésemet, ahol már erre a terápiás mélységű munkára készítem fel a tanulóimat. Az induló képzésről itt tudsz bővebben tájékozódni.
Ezúton is köszönet tanítóimnak, vendégeimnek, akik megtisztelnek bizalmukkal és mindenkinek, aki kísérőm volt eddigi utamon.

JELENTKEZZ BE MOST!
A megadott elérhetőségeden rövid időn belül keresni foglak.