Bemutatkozás

Baksa Annának hívnak, 1971-ben születtem Budapesten, jelenleg is a fővárosban, Kispesten élek. Négy gyerekem van, már mindannyian fiatal felnőttek. Eredeti szakmám építésztechnikus, 1997-ben pedig bankszakmai diplomát szereztem. Tanultam fazekasságot és homeopátiát, foglalkoztam üvegfestéssel és selyemfestéssel. Szültem kórházban, elidegenítve a tulajdon testemtől és szültem otthon, átélve a szülés misztériumát, megtapasztalva a testemben lakó ősi, női erőt. Két évtizede foglalkozom önismerettel, kutatom gyerekkori sérüléseimet, felnőttkori működésemet, reakcióimat. Részt vettem önismereti csoportokon, családállításokon, transzlégzéseken, pszichodráma és bodywork csoporton. Mindez rengeteget segített, de az első áttörést mégis az a pillanat hozta el, amikor életemben először Ma-uri masszázst kaptam egy kedves barátnőmtől. Hihetetlen erővel ragadott magával a zene ritmusa, az elképesztően finom érintés, és a rám szakadó képek, hangulatok, érzések kavalkádja. Addig blokkolt kreativitást szabadított fel bennem, és régóta ki nem szakadó sírástól könnyebbültem meg. Fantasztikus élmény volt! Még 2 évnek kellett eltelnie ahhoz, hogy a gyermekeim mellől el tudjak indulni a masszázsok és az érintések világába vezető utamon.
2007-ben végeztem el a Ma-uri masszázs 1-3-as szintjét Witold Kucharczyk, Pál Tamás és Győrffy Zoltán közös tanfolyamán, a következő év tavaszán a 4-es szintet Witold Kuchaczyknál, majd 2009-ben az öngyógyító és a klinikai szintet Hemi és Katja Fox kurzusán, Horosz Réka közreműködésével. A csodák sokszor fárasztó, hol fájdalmas, hol örömteli, de mindig előrevivő birodalmában találtam magam. Megváltozott az életem, mert elkezdtem megváltoztatni. Megtanultam a jelenben lenni, örömmel és szeretettel végezni tevékenységeimet, fókuszált, figyelmteli jelenléttel kísérni a klienseimet, és ezáltal részt venni mások lelki és testi egészségének elősegítésében.
2009-ben vettem részt Witold Kucharczyk Kahi Loa tanfolyamán, ahol tovább mélyíthettem a gyógyító érintésbe vetett hitemet.
2010 nyarán pedig Hawaii-on Aunty Maile csodálatos Lomi Lomi tanításában részesülhettem és szintén ebben az évben sajátítottam el a polinéz alapokon nyugvó várandós masszázst is.
2020 nyarán vettem rész a Feovenyessy Medical Fitness Akadémia Komplex mozgásszervi állapotfelmérés című kurzusán.
Az elsajátított masszázstechnikák egy, az addiginál sokkal mélyebb megértéssel lettek azóta átitatva: ma már biztosan tudom azt, amit hosszan csak a zsigereimben éreztem, hogy a Polinéz masszázsnak erős terápiás hatása is lehet. A gyöngéd, de erős érintésekkel és az érzelmileg megtartó, tiszteletteli jelenléttel hozzá tudom segíteni a klienseimet ahhoz, hogy regresszív terápiaként használják a szimbiotikus hiányaik töltésére. 2017 tavaszán indítottam el az első olyan képzésemet, ahol már erre a terápiás mélységű munkára készítem fel a tanulóimat. Az induló képzésről itt tudsz bővebben tájékozódni.
Ezúton is köszönöm tanítóimnak a tőlük kapott tudást és támogatást, vendégeimnek, hogy megtisztelnek bizalmukkal!

JELENTKEZZ BE MOST!
A megadott elérhetőségeden rövid időn belül keresni foglak.