Polinéz masszázs

A Polinéz masszázs név több masszázstechnika ötvözetét fedi: az általam legelsőként elsajátított Ma-uri,  a másodikként megismert Kahi Loa, majd a Hawaii-on tanult Lomi Lomi masszázs mozdulatai, masszázstechnikái olvadnak eggyé a kezemben, mindig épp azt az érintést, technikát alkalmazva, amire a vendégemnek adott esetben szüksége van.

A Polinéz masszázs alatt ruhátlan vagy, testednek intim területei azonban végig biztonságosan takarva vannak. A ruhátlanságnak több magyarázata is van. Egyrészt teljesen praktikus oka ennek, hogy a hosszú, áramló mozdulatok energiáját, ívét, hullámát megtöri, ha fehérnemű van rajtad, másrészt pedig ez a ruhátlanság (ami nem mezítelenség) szimbolikus is: próbáld meg a ruháiddal és ékszereiddel levetni a hétköznapi gondolkodásod, hiedelmeid, és pőrén, nyitottan átadni magad az új élményeknek, tapasztalatoknak.

A tested meleg olajjal való bekenése után a masszázst alkarral végzem: a mozdulatok bár lágyak, de mélyre hatóak. A zenével összhangban, a légzés ritmusát használva hangolódok rád, törekszem arra, hogy az energiáid, fizikai és pszichés blokkjaid megérezve dolgozzak. A Polinéz masszázs a végtelenül kellemes érzések ellenére is nagyon mélyen hat: a mozdulatok ritmikussága, ismétlődése, ringatása nagyon gyorsan ellazítja a testet és az elmét is. Lehet, hogy belealszol, és lehet, hogy csupán erősen relaxált állapotba kerülsz,  de ily módon hozzáférhetsz a tudatalattidhoz, lelki blokkjaid oldódhatnak, öntudatlanul is érzelmi munkát indítva el ezzel. Változó természetesen, hogy ki mennyire mélyen, tudatosan használja a Polinéz masszázst: van, akinek roppant pihentető, relaxáló másfél óra ez, és van, akinek a célja a szimbiotikus hiányainak a töltése. Van, akiből erős érzelmeket vált ki egy masszázs, erős boldogság-érzetet, esetleg nevetnie kell, vagy épp hogy az ellenkezőjét, és mondjuk egy évek óta elfojtott sírás szakad fel végre a masszázsasztalon. Ennek természetesen mind helye van, tere, ideje.  A Polinéz masszázs egésze egy csodálatos rituálé, ahol te vagy a középpontban, tiéd a teljes figyelmem, tudásom és jelenlétem.

Javaslom, hogy ha van rá lehetőséged, akkor szánj elegendő időt a masszázsra, hidd el, utólag örülni fogsz neki, hogy nem kell sehova rohannod, hogy ücsöröghetsz még egy pohár teával a kezedben és végiggondolhatod, hogy mi történt veled a masszázs alatt, vagy lehet, hogy jól esik sétálni egyet a környéken… a lényeg, hogy adj időt magadnak a feldolgozásra is, hiszen így nagyon erősen feltöltve, kisimulva, újult lendülettel tudsz majd újra belemerülni a hétköznapjaidba.

JELENTKEZZ BE MOST!
A megadott elérhetőségeden rövid időn belül keresni foglak.

 

A ruhátlanság miatti félreértések elkerülése végett: a Polinéz masszázs nem erotikus masszázs. Ha erotikus érintésre van igényed, kérlek, hogy fordulj máshoz a megkereséseddel.