Vendégkönyv

Vasárnap óta fájt a nyakam, vállam, hátam teteje, hétfőre úgy, mintha zsákban köveket hordtam volna napok óta. Kedden estére egy minden szempontból rendkívüli, Polinéz masszázst kaptam Annától. Leírhatatlan élmény volt. Felnőtt életemben sokat tanultam már arról, hogyan és hol húzzam meg a határaimat, na, most itt pont az volt a csodás, hogy totál elvesztettem őket. Néha azt sem tudtam meddig tartok én és hol kezdődik Anna. Olyan érzés volt, mint amikor szélcsendes tengerben úszol egyenletesen, egyedül. Érdekes, hogy valaki, aki szintén volt már ilyenen, pont azt a hasonlatot mondta tegnap, hogy mintha delfinek között úsztunk volna, ugye? Stimmel, a többit megérted, ha kipróbálod. A lényeg, hogy teljesen elmúlt a fájás, kiakadt a beakadt nyakam, és ma boldogan indultam neki a napomnak.
Barna Era

A kulcsfogalom nekem a meglepetés volt. Meglepve, elvarázsolva éreztem magam – voltak fordulópontok (fizikailag is) és egy olyan érzés, hogy valami laza tánc történik körülöttem, aminek középpontjában elengedhetem magam, kilazulhatok, elaludhatok, mégis történik. Meglepő helyek, érzetek, képek. Utána pedig – meleg, puha valamibe, valamihez szeretnék bújni, sokáig…. feloldódott határaimmal.
V. Bori

Anna nagyon kedvesen fogadott, aztán beszélgettünk. Kérdezte, hogy én biztos a Kahi Loát szeretném-e. Sosem kaptam még ilyet, de annyira be volt akadva ez nálam, olyan szép neve van! És az elemekkel “varázsol”. Nekem ez kell. Persze, ha nézőpontokból működök, akkor biztos valamelyik masszázst választom, mert hát rám fért volna. De én hallgattam a belső hangra, és nagyon jól tettem. Fantasztikus volt, teljesen kikapcsolt. Amihez persze mindketten kellettünk. Anna profi: figyelmes és gyengéd. Én meg képes voltam befogadni mindazt, amit tőle kaphatok. Élmény volt.
Szóval merjetek új dolgokat kipróbálni! Sokszor egy-egy érintésnek nagyobb lazító, blokkoldó hatása van, mint egy erős masszázsnak.
Németh Gabriella

A polinéz masszázs voltaképp felfogható egy olyan táncnak is, ahol az egyik táncos csak fekszik, miközben a masszôr-táncos lágy hullámzó mozdulatokkal lazítja el partnerét. És Anna ebben valami egészet kiváló!
Sándor Judit

Anna őstehetség, olyan mintha így született volna, szerintem sosem tanulta, egyszer csak így ébredt és tökéletesen ment neki ez az egész. Belülről jön. Egy csoda!
Orbán Marianna

Annát egy facebookos bejegyzésben láttam meg, fél óra múlva már időpontot egyeztettünk, pár nap múlva pedig már a kezei alatt feküdtem. A világ sok-sok helyén próbáltam már ki sokféle masszázst, de az a jó, amit Anna tud adni az embereknek, nagyon ritka. A teljes ellazultság állapotában tölteni 90 percet egy várandós kismamának különösen nagy ajándék, ráadásul a hasamban lakó kisfiam is egyértelmű jeleit adta annak, hogy élmény volt számára is a találkozás. Alig várom/várjuk a következő alkalmat!
Michaela

Azért szeretem Anna masszázsát, mert mindig tartogat meglepetéseket. Vannak ismerős érzések, amiket nagyon várok, mert biztonságot adnak. És vannak újabb és újabb fura, vicces, szuper érzések, testi érzetek, amiket még sosem tapasztaltam. Na ezeket szeretem igazán! A vége pedig a teljes testi, lelki ellazulás.
Anna 

Két hete Annánál jártam Mauri-masszázson…
Hogy mit kaptam Tőle? 2 órát, amikor azt éreztem, hogy valaki teljesen rám figyelt, rám hangolódott! Teljes bizalmat! Életerőt! Feltöltött! Nemcsak a masszázzsal magával, hanem az egész lényével!
No persze, azért a masszázs volt a csúcs! Ellazított. Tényleg igaza volt, hogy egy ideig figyelni próbál az ember, aztán elengedi ezt a késztetést… És csak hagyja, hogy megtörténjen vele. Egy ideig „jegyzeteli”, hogy melyik volt a legjobb rész, aztán felhagy vele. Mert az EGÉSZ jó! Nem lehet részleteket kiragadni belőle! A végén szerintem bele is aludtam kicsit, és meglepett, amikor azt mondta, egészségemre…
Ha szeretnéd átélni, hogy valahol Te vagy a fontos, Te vagy a középpont, miattad történik minden, menj el Te is Annához! Kötelezővé kéne őt tenni!
Debreceni Zsuzsa

A lányom csodálatosan érezte magát nálad. A kezeid alatt és a társaságodban is. Mindenképp szeretne még menni. (Masszázsoddal leptem meg a sikeres felvételije örömére). Azt mondta: nagyon értek hozzá, hogy jutalmazzam.
Ivett

Figyelem, lágyság, összhang, ringatás, merülés, mélység… próbáljátok ki! Szívből ajánlom!
Budaházi Réka

Anna, nekifutottam többször, de nem találok rá szavakat és milyen jó, hogy nem! Köszönöm…
Menjetek hozzá masszázsra, burkot fon körétek, fényeset!
Bércesi Fanni

Amit mondani tudnék az vagy illegális vagy túlságosan explicit. Így maradjunk abban, hogy mindig csak veled szeretnék táncolni!  Nagyon szépen köszönöm, hihetetlenül jó volt!
Mózes Johanna

Anna masszázsa nem hasonlított semelyik eddigi masszázsélményemre. Nem azt éltem meg, hogy a testemmel történik valami, hanem a testem mintha a szó szoros értelmében megszűnt volna létezni. Könnyű lett és vízszerű. Mintha valahogy feloldódtam volna ott abban az időtlen, szétáradó térben.
Mester Dóra Djamila

This massage was full of energy and care, rhythmic yet fluid, unbelievably good. I am still feeling its benefits days later. Thank you Anna. You are an excellent masseur, and I hope I have many opportunities to enjoy your skills in the future.
Ez a maszazs tele volt energiaval, gondoskodassal; ritmikus volt de folyekon, hihetetlenul jo. Meg mindig erzem a josagat tobb nap utan. Koszonom Anna! Kivalo masseur vagy, remelem jovoben gyakran lesz lehetosegem elvezni a kepessegeidet!
Michael Webb

Hónapok óta komoly fájdalom volt a csípőmben, ha akár pár száz métert kellett sétálnom. Már túl voltam pár masszázson másokkal, amik sok dolgon igen, de ezen nem segítettek. Annát csak arra kértem, legyen nagyon gyengéd, alig érjen hozzá az érintett területhez. Sokat dolgoztam már egyéni terápiában azzal az emlékkel, amitől ez a fájdalom volt, és éreztem, hogy eredményes, csak még nem jut a testemig a változás.
Anna teljes elfogadással és türelemmel volt azzal, hogy a rám törő félelmek miatt csak lassan jutottam el a masszázságyig, és olyan odaadóan masszírozott, ami igen ritka. Megszűnt az idő, minden puha volt és meleg, tisztelettel ért hozzám Anna, soha nem éreztem, hogy rutinból érintene: minden pillanat személyes volt.
Ennek több, mint két hónapja. Azóta a csípőm szinte sosem fáj, és ebben fontos része volt ennek a masszázsnak. Azóta is velem van az a hangulat, és alig várom, hogy újra átéljem.
Cserményi Csilla Virág Flo

Felhők között mentem, tele feszültséggel…
Mire hazaindultam, kisütött a nap…
Köves Viktória

Sok masszázst kaptam már Magyarországon és a Világ körül. A Ma-uri masszázst itthon próbáltam ki Annánál és nem Új-Zélandon, ahonnan származik. Nem tudtam milyen lesz… és azt gondoltam, hogy nekem már nem lehet újat mutatni…
Neki azonban sikerült: újat mutatott! Nagy élmény volt! Köszönöm!
Méder Áron

Én most voltam először ma-uri masszázson, tényleg felemelő élmény…Nem mellesleg masszázs előtt és után is tök jót beszélgettünk, ami legalább annyira volt kellemes, mint maga a ma-uri szertartás.
Örülök hogy találkoztunk, fogunk még! Köszönöm!
Pityke

Nem volt elképzelésem róla, mire is számítsak, mikor elmentem a masszázsra, ez volt az első ilyen élményem, de az biztos, hogy nem az utolsó. Valami leírhatatlan testi és lelki felszabadulást éltem át abban az elképesztően egyszerre rövidnek ható és mégis valahogy végtelenbe vesző időben. Anna mozdulatain keresztül végig figyelmességet, határozottságot, erőt és végtelen biztonságot éreztem, miközben a testem lassan észrevétlenül eltűnt és csak a néha megszámlálhatatlannak tűnő kezek érintésétől felfénylő pontokon keresztül észleltem magamat.
Nem akarok itt nagy dolgokat mondani, vagy túlzásokba esni, de még most is teljesen a hatása alatt vagyok annak az állapotnak, amiben végig lebegtem, miközben úgy éreztem, újrateremtik az egész lényemet, hogy nem sokkal a masszázs után mit éreztem, mikor kezdtem újra megtalálni elszállingózott testrészeimet, azt leírni sem lehet.
Köszönöm, és még fogom is párszor, úgy érzem.
Katona Gábor

Kerek. Egész. Köszönöm Anna!
Blaskó Zsuzsa

Szeretet, elfogadás, ölelés, egység, EGÉSZ-ség.
Nagyon köszönöm!
Dremmel Laura

Nehéz szavakba önteni ezt a nem mindennapos élményt, amit az Annától kapott masszázs alatt megéltem!
Testi, lelki, szellemi harmónia! Az életerő áramlása, megtisztító ereje, a feltételnélküli szeretet élménye! Az EGÉSZ-ség megélése!!!
Hálásan köszönöm!
Szilágyi Márta

Csodás volt. A görcsös ellenállásból indultam, de a folyamatos áramlás és Anna simogató, de határozott mozdulatainak köszönhetően következett a teljes lazulás, képek kavarogtak, elnyújtóztam, minden gondomat kihúzta belőlem. Anyám gondoskodása jutott eszembe. Köszönöm!
Tatár Szilvia

Az átlagosnál többet jártam és remélem fogok járni Dél-kelet Ázsia különböző területein, ahol vétek lenne nem agyonmasszíroztatni magát az embernek. A legszebb az Anna által nyújtott masszázsban, hogy csukott szemmel ellazulva fekszel egy masszázságyon és nem érted, hogy valakinek hogy lehet 6-8 keze. Próbálsz lesni, de rájössz egy idő után, hogy tök felesleges és a legjobb, ha becsukod a továbbiakban is a szemed és átadod magad a 100% gondtalanságnak.
A buddhistáknak van egy mondásuk: ” Minden évben menj el legalább egy olyan helyre ahol még nem jártál”
Ennek a mondásnak tükrében annyit tudnék csak ajánlani mindenkinek, hogy ha még nem volt része ilyen stílusú masszázsban, akkor próbálja ki!
Monori Sanyi

Köszönöm!
Pacher Nóra

A masszázs egészen egyedi élmény volt. Meztelen voltam nagyrészt. Meztelen, hogy a meleg, olajos kezek szabadon, a zenével harmóniában, akadályok nélkül simíthassanak végig rajtam. Mielőtt bárki félreérti, nem volt benne semmi szexuális jelleg. Én sem nőként voltam ott a masszázságyon. Testként voltam ott, ami volt, hogy lágy iszapot érzett a talpai alatt (megkérdeztem aztán, és az alkarjával csinálta, ahogy a mozdulatok nagy részét); volt hogy úgy érezte, meleg hullámok veszik a vállukra, és szabadon hömpölygött az áramlásban. Az érintés, az apró nyomások, a formába igazított mozdulatok mind a masszőr táncának részei voltak, és az én táncomé. Ott feküdtem, és hagytam magam vezetni. Hagytam magam nyújtani, összenyomni, elrendezni, súlytalanul tekeregni. Amikor időnként kifújta a levegőt, az olyan érzés volt, mintha az én feszültségeim távoztak volna el, amiket amúgy nem éreztem, hiszen egészen távol voltam tőlük. Kihagyhatatlan.
László Viktória

Hihetetlenül jó volt!
Révész Ildikó

Annától kapott masszázsom alatt, tökéletes biztonságban érzem magam . Amikor ő masszíroz engem, olyan mintha anyukám óvó szárnyai alá kerülnék újra. Szilárd biztonság, mégis az egész lágy, és szeretetteljes, gondoskodó. Nyugodtan elengedhetem magam, relaxálhatok, mert tudom jó kezekben vagyok.
Cseri Andrea

Nehéz szavakkal leírni azt, ami Anna kezelése alatt történt. Egyszerűen annyi érzésen, gondolaton és testi érzeten mentem át.
Nagyszerű dolog elengedni magam és hagyni, hogy csak áramoljon körülöttem a ma-uri, figyelni ahogy a test kienged, minden egyes hullámmal egyre lazábbá, könnyebbé válni. Hagyni, hogy a merev, csomós részek, a fájdalmak oldódjanak és érezni, ahogy tűnik el a test, és helyette csak vibrálás, energia zsongás marad. Képek jönnek, mennek, és egy idő után már gondolkodni sem tudok, csak hálás vagyok.
Meztelen vagyok. Nem csak fizikailag, hanem lelkileg is. Érzem ahogy a problémás testrészekből kiáramlanak, kitisztulnak a blokkok, kilélegzem őket mint valami fáradt füstöt.
Megnyugtató és felszabadító ez az üresség. Minden a helyére kerül. A gondosan megválogatott zene tovább ringat ebben finom időtlen térben.
És egyszer csak vége van, meg sem bírok mozdulni, nem is akarok, mert jó, jó csak úgy lenni. Hallom, hogy vége, de nekem nincsen vége, még ott van bennem ez a csodás teljesség-érzés. Viszem magammal. Emlékszem rá. Hálásan köszönöm!
Kőhalmi Tamás

JELENTKEZZ BE MOST!
A megadott elérhetőségeden rövid időn belül keresni foglak.