Lebegtetés meleg termálvízben

Ennek a melegvizes terápiának a hatására sejtszinten írhatod felül a biztonságról kialakított belső képed: egyszerre ad felfoghatatlanul új élményt és mást, mint amit eddig valaha átéltél, és közben mégis meglepően ismerős valahonnan!
A Lebegtetésben átélheted a tökéletes ellazultságot és a maximális biztonságban levést. A kezelés része a probléma átbeszélése is, amivel hozzám fordulsz, illetve az élmény megosztása, feldolgozása, a kettő között pedig a te igényeidtől függően 35-45 percen át lebegtetlek meleg termálvízben, megtartottságben, ringatásban, fókuszált figyelemben. Mindez nem hangzik túl bonyolultan, cserébe viszont elmondhatatlanul sokat tud adni.  A Lebegtetés nagyon rövid idő alatt juttat szó szerint a lemélyebben realxált állapotba. Ez az intenzív fizikai ellazultság óhatatlanul is hatással lesz az érzelmi állapotunkra is. Egy-egy kezelés prenatális (azaz a megszületésed előtti, az anyaméhben átélt) élményekhez, testi tapasztalatokhoz vihet közelebb át. Sokszor előfordul, hogy pont az ott átélt negatív élményeket segít felülírni, és  pont ettől válik annyira töltő és intenzív a hatásúvá is. Fizikai, zsigeri szinten élheted át a biztonságban levés érzését, ami komoly változásokat tud generálni a hétköznapjaidban is.
Egy-egy alkalomra akkor érdemes jönnöd, ha csupán a fáradtságodon, testi és lelki feszültségeden szeretnél könnyíteni.
Kúraszerűen, heti- vagy kétheti rendszerességgel pedig akkor érdemes igénybe venned ezt a kezelést, ha valamilyen konkrét problémával szeretnél dolgozni, azon változtatni (fóbiák, pl. víziszony, vagy pánikrohamok, erős, irreális félelmek, ptsd, stb.). Értelemszerűen ez a kezelés csak kiegészítője tud lenni bármilyen orvosi kezelésnek, nem helyettesíti azt.

JELENTKEZZ BE MOST!
Kérlek, hogy add meg az elérhetőségedet, és rövid időn belül keresni foglak! Köszönöm az érdeklődést!