Kahi Loa

Az elemek érintése

A Kahi Loa, azaz a 7 őselem masszázsa hawaii eredetű technika. Szívesebben nevezem érintés-terápiának, hiszen nagyon lágy érintésekből áll, és a hagyományos masszázs technikákra nem emlékeztet. Ez a masszázs nem hatol az izmokig, az ízületekig, és a csontokig, a páciens teste nincs “átgyúrva”, csupán bőrének felszínén, illetve a test körül dolgozom ezzel az érzékeny, gyógyító érintéssel.
A 7 őselem, mellyel a hawaii sámánok, gyógyítók dolgoztak:

TŰZ – VÍZ – LEVEGŐ – FÖLD – NÖVÉNY – ÁLLAT – EMBER

Ezeknek az elemeknek, különböző minőségeknek, energiáknak a gyógyító erejét használom a Kahi Loa kezelés alatt, ezeket megidézve az érintésem és a gondolataim által. A szeretetteli érintések gyors és mély relaxációt eredményeznek, így könnyen áramlik az energia a testben, elősegítve ezzel az öngyógyító folyamatok beindulását. A kezelés elsődleges célja a lelki blokkok oldása, majd ezáltal a fizikai problémák orvoslása. A Kahi Loa kezelés alatt kiemelten fontos a páciens aktív részvétele, és felém való folyamatos visszajelzése.
A Kahi Loa kezelés történhet könnyű ruhában, illetve közvetlenül a bőrön is, kinek-kinek igénye szerint. Egy kezelés 1-1,5 órát vesz igénybe.

JELENTKEZZ BE MOST!
A megadott elérhetőségeden rövid időn belül keresni foglak.